Verkocht

Frisa

(4-6 pers.) vanaf € 825 per week

Last minute

Van
Tot
Prijs €,-

Goed onderhouden Motorkruiser, type Privateer kotterjacht met boegschroef en hekschroef, daardoor zeer wendbaar. In middenschip is gezellige zithoek, sat.tv en radio/cd-speler. Kombuis is van alle gemakken voorzien. Het schip beschikt over omvormer met 220V-1600W en GPS navigatie systeem.

In voorschip zijn twee kooien eenvoudig te veranderen in ruime tweepersoonskooi. Tegenover kombuis is tweede toilet met wasgelegenheid. In achterschip zijn aparte douche en toilet. Ruime achterhut met tweepersoonskooi, veel kastruimte en toilettafel. Op achterdek verwarmde stuurstand in af te sluiten cabriotent met luifel.

De Frisa is een zeer wendbaar, comfortabel motorjacht en zeer geschikt om mooie tochten op de Friese meren en Nederlandse binnenwateren te maken.

Technische bijzonderheden

Type Privateer kotterjacht 34
Lengte 10.5 m
Breedte 3.60 m
Diepgang 1.00 m
Doorvaarthoogte 3.65 m
Stahoogte 2.00 m
Slaapplaatsen 4-6
1-2-persoonsbedden 2/2
Cabines 2
Motor 4 cyl. Yanmar, diesel, 88 pk.
Brandstoftank 375 l
Watertank 700 l
Vuilwatertank 250 l

Gegevens

Techniek & navigatie: stuurstand op achterdek , boeg- en hekschroef, kompas, roerstandsaanwijzer, 220V omvormer, walaansluiting 220V, waterkaarten Friesland en NW-Overijssel.
Interieur: Radio/CD-Speler, TV met sat.ontvantst, hetelucht verwarming, koelkast , 4-pitsgastoestel, koffiezetapparaat, magnetron, warm/koud stromend water dmv boiler, dubb.beglazing.